Over Inge

Mijn naam is Inge Lahuis, Loopbaan- en Vitaliteitscoach en ik krijg energie van het ontwikkelen van mens en organisatie.

Met mijn jarenlange ervaring als hr-adviseur en coach binnen verschillende organisaties begeleid ik mens en organisatie bij het vinden meer werkplezier, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Omdat ik geloof dat iedereen talent heeft en iedereen (meer) plezier kan halen uit het werk.

In mijn werk als hr-adviseur zie ik veel mensen worstelen met hun werk of met de werk-privé balans en ze vaak ‘gewoon’ maar doorgaan. Met als gevolg dat ze uitgeblust raken en het aan energie ontbreekt om er iets aan te doen. Een herkenbare worsteling.

Tot een aantal jaren geleden had ik vaak het gevoel vooral op mijn tenen te lopen. Iedere keer had ik wel een reden om gewoon door te gaan waardoor ik me steeds minder fit begon te voelen. Op mijn zoektocht naar hoe ik mij fitter kon voelen, kwam ik er achter dat ik op meerdere fronten beter voor mezelf kon zorgen: door meer te bewegen, gezonder te eten, meer te ontspannen en uit te zoeken wie ik ben en waar ik echt blij van word. Door iedere keer kleine stappen te zetten op de verschillende gebieden kreeg ik weer meer energie. Energie en vertrouwen om ook echt te doen waar ik blij van word:
mensen helpen bij het vinden van meer (werk)plezier en vitaliteit zodat ze duurzaam inzetbaar blijven!

Meer weten? Neem dan contact met mij op: 0651830688.

Meer plezier, energie, balans en vitaliteit. Inge Lahuis loopbaan en vitaliteit
Wat anderen over mij zeggen:

Toegankelijk, betrokken, objectief, weet mensen te laten bewegen vanuit eigen drive, vertrouwen, gaat uit van mogelijkheden, weet zakelijkheid en persoonlijke aandacht goed te combineren.

Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

© Inge Lahuis
❤️ to make it: BureauBaak