Ervaringen van klanten

Ervaringen van klanten

Ik liep al een tijdje rond met het gevoel niet geheel lekker in mijn vel te zitten. Via een collega kwam ik bij Inge terecht om te kijken wat ik kon doen om me energieker te voelen. Ik vond het spannend, bang dat ik van alles zou moeten veranderen. Gelukkig viel dat mee. Eigenlijk was het andersom; de aanpassingen waren juist klein en behapbaar waardoor het goed vol te houden was. Ik heb zicht gekregen op wat en hoe ik dingen doe en wat ik kan doen om stappen te zetten die bij mij passen.
Eric
Inge heeft mij begeleid bij het vinden van een andere baan.
Mijn baan kwam te vervallen en ik moest op zoek naar iets anders. Ik voelde me snel bij Inge op mijn gemak. Ze is betrokken, luistert goed en haar vragen hebben mij echt aan het denken gezet. Het ging niet alleen over het vinden van een nieuwe baan maar het heeft mij ook zicht gegeven aan welke knoppen ik kan draaien om mijn werkplezier te vergroten. Ik ben me bewuster van wat ik kan en wat ik nodig hem om me goed te voelen, zowel in mijn werk als thuis. Hierdoor is het vinden van een nieuwe baan een stuk makkelijker geworden. En….., inmiddels heb ik een mooie nieuwe plek gevonden. Dankjewel!
Dione
Na 30 jaar in dezelfde branche te werken, zat ik gevoelsmatig vast in de keuze die ik ooit had gemaakt. Maar wat past NU ècht bij mij? Ik wil "iets anders", maar wat is dat "iets"? Vragen waar ik het antwoord niet op wist en waarover ik met Inge in gesprek ben gegaan. Door zeer goed te luisteren, de juiste kernvragen te stellen, rust om na te denken en me te laten visualiseren (& voelen!) waar ik energie van krijg (de kracht van het moodboard) heeft Inge me geholpen weer positieve richting te krijgen. Ik heb letterlijk in kaart gebracht wat voor mij van belang is in mijn (werk-)omgeving en ik heb zin om dat nu verder actief te gaan ontdekken. Inge, nogmaals heel hartelijk dank voor je persoonlijke, professionele, aandachtige gesprekken en opdrachten. Je hebt me echt verder geholpen.
Jacqueline
Wat ik echt fijn vond aan de loopbaancoaching van Inge?

-Niet oordelende houding. Hierdoor voelde ik me echt op mijn gemak.
- Inge paste de opdrachten aan op mijn situatie wat het echt persoonlijk maakt.
- Ze heeft me geleerd dat ik met kleine acties, grote stappen kan zetten.
- Het gaat verder dan alleen kijken naar welke baan bij mij past.

Ik ben me bewuster geworden van mijn gedrag en wat het effect daarvan is op mijn (werk)omgeving
Carolien
Partners

Wil je meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op

© Inge Lahuis
❤️ to make it: BureauBaak